eenvoudig en transparante software, Promis van CRB fusion
346
page-template-default,page,page-id-346,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Eenvoudig en transparante software met PromisEenvoudig en standaard software

 

Wij leveren software op het gebied van vastgoed, financiële sturing, digitale dossiers en contractbeheer. Onze software onderscheidt zich door de hoge mate van flexibiliteit waarmee we met standaard software maatwerk oplossingen bieden. Hiermee leveren wij eenvoudig te gebruiken software.

 

Volledig op maat in te stellen

 

De Promis software is volledig naar uw wensen te in te stellen. Dit betekent dat u enkel ziet wat u nodig hebt en ook niet minder dan dat.  Zonder programmeren kunnen er een onbeperkt aantal velden worden toegevoegd aan de applicatie van ieder type. Hierdoor wordt in een bijzonder korte doorlooptijd de software voor u op maat geleverd met standaard software zonder dure en langdurende implementatietrajecten. U krijgt daarbij steeds precies wat u nodig hebt. Dit geldt ook voor het exploitatiemodel, deze is volledig naar uw wensen in te richten.

 

Altijd snel

 

Er is niks vervelender dan alsmaar te moeten wachten op een traag systeem. Een gebrek aan snelheid wordt vaak veroorzaakt doordat de techniek is gebaseerd op statische webpagina’s. Dit werkt sterk vertragend en belast het netwerk onnodig.
Promis werkt met het moderne Asynchronous JavaScript And XML (AJAX). Daardoor hoeven pagina’s niet in hun geheel ververst te worden, maar worden alleen de gewijzigde gegevens ‘onderwater’ doorgestuurd. Alle berekeningen zoals bijvoorbeeld een netto contante waarde en eindwaarde berekening worden steeds op de achtergrond uitgevoerd waarbij u ondertussen gewoon door kunt gaan met het invoeren en wijzigen van gegevens, u hoeft niet te wachten tot berekeningen zijn afgerond. Hierdoor heeft u geen last van een traag netwerk en hoeft u nooit te wachten op de applicatie.

 

Nooit gegevens kwijt

 

Door de toegepaste AJAX techniek worden alle gegevens direct na het intypen opgeslagen, u kunt dus nooit gegevens kwijt raken. Mocht u per ongeluk een belangrijke tekst overschrijven, dan kunt u altijd de oude tekst via het logboek eenvoudig opvragen. Als u documenten opslaat in Promis, dan zorgt Promis ervoor dat deze documenten nooit verloren kunnen gaan en altijd weer terug te halen zijn.

 

Eenvoudig toegangsbeheer

 

De functioneel beheerder kan op eenvoudige wijze instellen wie welke gegevens in mag zien en wie welke gegevens mag muteren. Dit is instelbaar tot het niveau van een individueel veld. Hierdoor ziet eenieder alleen wat hij of zij nodig heeft.