Contractbeheer - CRB Fusion
127
page-template-default,page,page-id-127,page-child,parent-pageid-44,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wilma Smeier
Medewerker contracten, Sector grond en vastgoed
Gemeente Eindhoven

“Ik ben helemaal lyrisch over dit nieuwe systeem!”

Een tevreden gebruikster van ons programma Promis: Wilma Smeier. Al 35 jaar werkzaam bij de gemeente Eindhoven als medewerkster contracten. Zij begeleidt het hele proces vanaf de intake en stelt zelf de contracten op en zorgt ervoor dat deze beheerd en financieel correct afgehandeld worden. Zij houdt zich bezig met alles wat met grond te maken heeft binnen de gemeente en doet dit met veel plezier. Zij was een van de eerste gebruikers van Promis en is er lyrisch over.

 

Wilma: ”Nu wij bij de gemeente Eindhoven werken met het Promis programma, scheelt dat voor mij behoorlijk in tijd. Alle informatie die ik nodig heb staat bij elkaar en ik hoef nooit lang te zoeken.
Bovendien kan ik nu ook helemaal automatisch factureren en ik krijg een waarschuwing wanneer ik in actie moet komen. In ons oude systeem stond allerlei informatie verspreid in verschillende mapjes, wat totaal niet overzichtelijk was. Bovendien is de raadpleegbaarheid binnen Promis veel groter. Ik kan zoeken binnen dit programma op elk woord wat in me op komt: locatie, klantnaam, soortgebruik et cetera. Het kost wat tijd om al deze gegevens in te voeren maar dat is zeker de moeite waard.
Het contact met CRB Fusion verloopt bovendien ook erg goed. Ik vind dat ze erg klantgericht werken en net zo lang doorgaan tot zij een juiste en passende oplossing gevonden hebben. Wat ik knap vind is dat ze een passend programma weten te vinden voor een bedrijf in een sector met zoveel verschillende disciplines. Buiten dat het heel leuk is om met ze samen te werken en ze altijd hun afspraken na komen, staan ze ook zo op de stoep als ik er niet uit kom met het programma. Ze zijn dan doortastend en blijven net zolang puzzelen tot ze de oplossing hebben. Het probleem wordt snel opgelost, wat ervoor zorgt dat ik mijn werk snel weer op kan pakken.
Ik werk veel vanuit thuis en heb dit programma echt nodig om mijn werkzaamheden voort te kunnen zetten. Dit is dus op deze manier nooit een probleem en voor mij dus ideaal! Ik zou geen ander programma meer willen en ben niets dan tevreden.”