TotalLink voor gebiedsontwikkeling, grondbeheer en opstal-beheer
44
page-template-default,page,page-id-44,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

TotalLink software voor gebiedsontwikkeling

 

Onze software biedt ondersteuning voor gebiedsontwikkeling en biedt daarbij de volgende functionaliteiten:

totallink-voor-gebiedsontwikkeling
  • Exploitatiemodel grondexploitatie en opstalexploitatie
  • Risicomanagement
  • Verkoop van gronden
  • Grondbeheer en vastgoedbeheer
  • Programmabeheer
  • Kaartweergave projecten, kavels, kadaster, BAG en bestemmingsplannen
  • Verschillenanalyse
  • Documentbeheer

TotalLink exploitatiemodel

 

Het exploitatiemodel is volledig flexibel en is zowel toepasbaar voor grondexploitaties alsook voor opstalexploitaties.

 

Het exploitatiemodel werkt op integrale wijze samen met het risicomanagement. De in het exploitatiemodel opgenomen bedragen kan worden gekoppeld aan een Monte Carlo analyse voor de berekening van de project specifieke risico’s . Tezamen met de marktrisico’s wordt op integrale wijze het weerstandsvermogen berekend.

 

TotalLink bevat een volledig ingerichte backoffice functionaliteit voor de verkoop van gronden. Hierin wordt de status van de kavels beheerd, de communicatie met de gegadigden en ook de kavelgeometrie. De kavel informatie kan vervolgens kaartgericht worden gepubliceerd op uw website zodat het voor ieder duidelijk is welke kavels nog te koop zijn en reeds verkocht zijn. Ook is aanvullende informatie zoals een kavelpaspoort via deze structuur te publiceren.

Daarnaast bevat de applicatie uitgebreide functionaliteit voor het (tijdelijk) beheren van gronden. Erfpachten, ingebruikgevingen, verhuringen etc. worden beheerd waarbij ook de kavelgeometrie wordt beheerd zodat alle in beheer zijnde gronden op de kaart getoond worden in TotalLink.

 

Het projectprogramma wordt per project ingegeven waarbij TotalLink deze naar wens consolideert. Tevens is het programma input voor de exploitatie.

 

Alle kavels in TotalLink zijn op de kaart weergegeven. Tezamen met de informatie van het kadaster, de BAG en de bestemmingsplannen verschaft TotalLink u een kaartgericht totaalbeeld.

 

Alle informatie in het systeem wordt in de tijd vastgelegd. Hierdoor kunnen uitgebreide verschillenanalyses worden gemaakt, zowel financieel alsook voor het programma. hiermee kunt u bijvoorbeeld MPG 2016 vergelijken met MPG 2015 of MPG 2014 en hierop verschillenanalyse voeren.

In de gehele applicaties kunnen documenten worden toegevoegd ter onderbouwing en toelichting. Deze documenten worden in de database opgeslagen.

 

Uiteraard voldoet TotalLink volledig aan de regelgeving Grondexploittie – Commissie BBV