TotalLink opvolger van Promis
16514
page-template-default,page,page-id-16514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Het softwarepakket  Promis is sinds 2012 een begrip geworden in het ruimtelijk domein van de gemeentelijke wereld.
In de afgelopen 6 jaren is het landschap rondom gebiedsontwikkeling sterk veranderd. De eisen aan een software pakket zoals Promis zijn daarmee ook veranderd. Daarom hebben wij een nieuwe generatie software ontwikkeld als opvolger van het Promis softwarepakket genaamd TotalLink.

Alle wensen van de gebruikers zijn verzameld en in TotalLink verwerkt.
Uiteraard heeft TotalLink alle functionaliteit van Promis. TotalLink is echter door gebruik te maken van de meest recente technieken nog gebruiksvriendelijker geworden en is flexibeler en sneller dan Promis.

In TotalLink is het risicomanagement module sterk uitgebreid en daarmee aangepast aan de hedendaagse eisen. Daarnaast kent TotalLink een VPB module waarmee u alle informatie met één druk op de knop over kunt dragen naar uw fiscalist. Op verzoek van velen is TotalLink uitgerust met een ruimtegebruik tabblad en kunnen exploitatieregels rechtstreeks in TotalLink worden onderbouwd.
De functionaliteit rondom rapportages is daarnaast volledig vernieuwd. Door de nieuw toegepaste technieken worden rapporten sneller gegenereerd, kunnen meer complexe vraagstukken worden berekend en kunnen rapportages eenvoudiger worden aangepast.