Contact met CRB fusion voor deskundig advies software ruimtelijk domein
46
page-template-default,page,page-id-46,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Contact CRB fusion

 

CRB Fusion B.V.
Brouwer 1
5521 DK Eersel
KvK nummer: 51157780

 

Contactpersoon: Cor van der Veen
Telefoon: +31-(0)613396518
Mailadres: cor@crbfusion.nl

cor

Cor van der Veen

CRB fusion is gespecialiseerd in software voor het ruimtelijk domein in de ruimste zin van het woord. We leveren software voor grondexploitaties, opstalexploitaties, contractbeheer (verhuringen, erfpachten, ingebruikgevingen etc.) en nog veel meer. Wij leveren maatwerk oplossingen met standaard software.

 

Wij leveren software op het gebied van vastgoed, financiële sturing, digitale dossiers en contractbeheer. Onze software onderscheidt zich door de hoge mate van flexibiliteit waarmee we met standaard software maatwerk oplossingen bieden. Hiermee leveren wij eenvoudig te gebruiken software. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze software.

 

De Promis software is volledig naar uw wensen te in te stellen. Dit betekent dat u enkel ziet wat u nodig hebt en ook niet minder dan dat.  Zonder programmeren kunnen er een onbeperkt aantal velden worden toegevoegd aan de applicatie van ieder type. Hierdoor wordt in een bijzonder korte doorlooptijd de software voor u op maat geleverd met standaard software zonder dure en langdurende implementatietrajecten. U krijgt daarbij steeds precies wat u nodig hebt. Dit geldt ook voor het exploitatiemodel, deze is volledig naar uw wensen in te richten. Bel of mail ons en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van onze software.

 

Door de toegepaste AJAX techniek worden alle gegevens direct na het intypen opgeslagen, u kunt dus nooit gegevens kwijt raken. Mocht u per ongeluk een belangrijke tekst overschrijven, dan kunt u altijd de oude tekst via het logboek eenvoudig opvragen. Als u documenten opslaat in Promis, dan zorgt Promis ervoor dat deze documenten nooit verloren kunnen gaan en altijd weer terug te halen zijn.

 

Neem contact op met ons en dan leggen wij u de mogelijkheden van onze software graag uit